söndag 9 oktober 2016

Islam och demokrati

Nämn ett land som intagits av islam och fortfarande har demokrati och muhammedaner i landet i stor mängd. OK, Spanien för längesedan ca 700 -1200, men muhammedanerna blev utslängda med kraft efter några hundra år. Det var enda sättet. Spanjorerna tröttnade på allt våld.
Islam och demokrati går inte ihop. Det är som vatten och natrium. Det blir en väldig smäll. Alltid.
Islams mål är sharia lag i alla länder medelst jihad i olika former, inte bara med svärdet. När muhammedaner blir tillräckligt många i ett land börjar oroligheter och de skäms inte att infiltrera institutioner och organisationer och utnyttja både friheter, demokrati och tillgängliga medel/bidrag.
Ytterligare en metod som islam använder i sina erövringar är migration. Detta är speciellt kännbart i Europa idag. Mängder med människor anländer från MENA och får komma in i Europa utan ID handlingar så egentligen vet inte myndigheter vem som är här eller ens hur många. Många muhammedaner lever dolt i Europa.
Vattnet är vi och natrium är islam. När dessa blandas blir det oundvkligen en smäll i form av våld, problem och t.o.m. död i samhället. Först i mindre mängd i vissa områden , snart nog i hela landet. Islam som ideologi med dess målsättningar har visat detta klart nog. Ingen kan missa det om man vill se det.
Politiskt så vill vissa grupperingar inte se detta som ett problem utan snarare en tillgång. Det är oftast partier och grupperingar på vänsterkanten, som vill utnyjja detta i sin valtaktik och röstfångeri. Det är helt klart att muslimer i gemen röstar rött. För bidragen? De röda rösterna i valkretsen Rosengård i Malmö 2014 är över 90%, ett av landets första "no-go zoner".
Bemötandet svenskar får, även om de inte är födda i Sverige, i dessa zoner, kan man utan minsta darr på rösten beteckna som odemokratiska och fientliga.
Det pågår en intensiv "jakt" på röster inför nästa val. Att inte extra val har utlysts redan kan bero på att skaran muhammedaner inte är stor nog för att ha avgörande betydelse för utgången. Det är alltså ren taktik.
Bl.a. Angola har deklarerat att islam är en kult. När ska regeringen komma till insikt?
Nej, islam och demokrati går inte ihop. Vi är på väg mot katastrof på flera sätt. Detta är ett av dom. Mer om detta längre fram.
Stay tuned. Nice you visited. God bless.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar