söndag 25 september 2016

Europas problem nr 1

Följer man någorlunda med i nyhetsrapporteringen kan man ju inte undgå att se vad våra flickor och damer utsätts för tillsammans med en allt ökande annan brottslighet.
Det är inte konstigt att "det kokar över" ibland då en del av dessa brott inte beivras , till och med att offren rekommenderas eller hotas att inte anmäla saken.
En del gärningsmän hittas inte. De flesta brottsoffer blir just bara offer i systemet och många får inget stöd , ingen hjälp. Och emellanåt är domarna för en gärningsman ett slag i ansiktet på brottsoffret. Så kan det inte få fortsätta.
Man kan undra vilka lagar som gäller för vem i detta land och hur de tolkas av rättsväsendet.
Det går ju inte att tala om denna situation utan att komma in på invandring och integration. De flesta politiska partier har blånekat att det finns ett tak hur många personer som kan flytta hit , en del flyktingar, men långt ifrån alla. Många kommer från länder eller via länder där krigstillstånd inte råder. Och så kom då den stora vågen i oktober/november 2015. Det fanns varningar och indikation redan 6 månader innan. Men beaktades inte för att uttrycka det milt.
Nu har nästan alla av Västeuropas länder drabbats av många nyanlända, långt över alla prognoser. Gränser har forcerats , regler och konventioner kan inte följas. Många unga män "tar för sig" av det kvinnliga utbudet med våld. Några säger det var därför de kom.
Och så Köln. Och en rad andra städer runt om i Europa. Nyårsnatten. Mörkning av polisen. Men nyheten sipprar igenom och nyheten sköljer genom världens alla redaktioner. Polischef avgår.
Och Stockholm , konsert augusti 2015. Övergrepp på tonårsflickor av utländska unga män. Men feministerna går i taket med Gudrun i spetsen och påstår att alla män våldtar. Nej , Gudrun och ni andra, det gör vi inte. Vi driver inte omkring i flock på stan och drar in första bästa dam i "cirkeln".
Är svenska män oskyldiga till sexuellt våld? Absolut inte. Det förekommer och har alltid gjort och det är ingen som förnekat detta. Det är bara det att det blir så fel allt när barrikadfeministerna och kulturmarxisterna basunerar ut detta generella anklagande. Det som händer nu är att det är ogenerat publikt och slår mot alla kvinnor helt blint. Tyvärr tyder en del siffror från BRÅ att överrepresentationen för immigranter är stor i denna typ av brott. Det är så illa att BRÅ mörkar en del statistik med koppling till etnicitet och trosinriktning.

Jodå vi bör nog ha med islamismen i detta sammanhang också. Alltså politisk islam , jihad ,hirjah, etc. De ledande islamisterna , muslimska brödraskapet, m.fl. har länge sagt att de ska ha världsherraväldet. Alla ska underkuvas islam. Omvänd dig , betala skatt eller dö. Tre val.
Nu tillåts islamismen tränga in i samhället med dess jihad agenda. Som det verkar med politikers goda minne. Man måste vara blind på båda ögonen, i djup koma eller vänsteranhängare för att inte se vad som händer. Om man vill titta på statistik objektivt så är det utom all tvivel att brottsligheten har ökat i paritet med invandringen. Tyvärr. Och i alla fall i Danmark är 75% av GM av utländsk börd. Detta mörkas i Sverige.